Foredrag

eFag.dk og Gentofte Bibliotekerne har et bredt netværk og kan derfor finde den rette person til foredrag og oplæg vedrørende computer spil og hardware. Er der et emne du især ønsker information om og kan se en fordel i af hyre en ekspert til – så send dit forslag til eFag.dk.

 

Et typisk oplæg

Varighed: 45 min. til 2 timer.

Format: Foredragsholderen fortæller om emnet og afslutter med at besvare spørgsmål.

Fordele: Foredraget kan bestilles inden for relativ kort tid, inden det skal afholdes. Foredraget kræver ikke særlige “undervisningsforhold”. Foredraget kan tilpasses både mindre og større forsamlinger. Foredraget kan gennemføres uden ekstra udgifter (materialer og andet). Foredraget kan tilpasses i både tid og med skarpt fokus på præcis det du ønsker. Et foredrag kræver ikke lige så lang forberedelses tid og vil typisk være en billigere løsning end et undervisningsforløb.

 

Eksempler på oplæg:

Nordisk Spildag på Gentofte hovedbibliotek 16. juni 2014.

Chrisstoffer fra Chassis Arcade stillede arkademaskiner op og fortalte om den danske arkade kultur. Maskinerne blev udlejet og stod til fri afbenyttelse hele dagen, og Chrisstoffers oplæg varede 20 min. Oplægget var gratis og kostede kun leje af maskinerne.

 

ngd2014_dansk_cmyk

 

Vangede Spilbibliotek GentofteNatten 25. september 2015.

Mio Moi afviklede et DJ-set på en Amiga 1200 imens der blev vist ingame filmklip fra Amigaens spilarkiv. Undervejs deltes der ud af historier fra en tid hvor Amiga var blandt de mest benyttede computere i Danmark.

3xA3 og 3xA4 GentoftenattenPLAKAT (1)

20150925_193659

20150925_195358